bij HR++ isolatieglas  zit het geheim in de coating die op één van de glasbladen is aangebracht. Zo’n onzichtbaar laagje laat de zonnestralen door (dus gratis warmte) en weerkaatst anderzijds de warmte van binnen, zodat die niet ontsnapt.  Daardoor isoleert HR++ isolatieglas tweemaal zo goed als gewoon dubbel glas.
Om de isolatiewaarde HR++ te mogen noemen, moet het glas een U-waarde hebben ≤1,2 W/m2K. de waarde is afhankelijk van de spouwbreedte en staat erbij vermeld.               

HR++ isolatieglas
mm
mm
stuks

HR++ isolatieglas voor betere isolatie

Isolatieglas in woningen levert een optimaal rendement. Dubbel glas voldoet aan de normen van deze tijd en voorkomt een onnodig hogere energierekening. De investering in glas met isolerende eigenschappen is het geld meer dan waard en dat merkt u meteen aan de volgende eindafrekening voor de energiekosten. Die zal namelijk lager uitvallen. Op het moment dat uw kozijnen en ramen aan vervanging toe zijn, is het zeker aan te raden om voor isolatieglas te kiezen. Er zijn verschillende soorten isolerende beglazing, waarbij de isolatiewaarden uiteenlopen. Bij de keuze voor dit type beglazing is het door de sterk isolerende eigenschappen aan te raden om de woning goed te ventileren. Dat kan onder meer door boven het glas een ventilatierooster te plaatsen. Met het goed ventileren van het huis wordt voorkomen dat er zich condensvorming voordoet tussen het dubbel glas. Overigens bieden wij naast de standaard isolatiebeglazing ook nog andere vormen aan, zoals HR++ en figuurglas.

010 511 08 14