Het gebruik van glas in het interieur van uw huis of bedrijf neemt meer en meer toe. Met name omdat de mogelijkheden van interieurglas de laatste jaren enorm zijn gegroeid. BGH heeft alle mogelijkheden en kennis in huis om uw woning of bedrijfspand te voorzien van het glazen detail dat u zoekt. Glas in uw interieur biedt transparantie, het biedt een doorkijk naar uw activiteiten, geeft een hoogwaardige uitstraling en vergroot visueel de ruimte.

Welke mogelijkheden biedt BGH met interieurglas?

De Berkelse glashandel inspireert de inwoners en ondernemers in Lansingerland graag met een breed scala aan mogelijkheden met interieurglas. BGH heeft vele voorbeelden om met u te delen. Denk aan douchecabines van glas, glazen tussenwanden, grote en kleine glazen deuren, glazen aanrechtbladen, glazen achterwanden voor uw keuken, glazen wandpanelen of decoratiepanelen van glas. Zelfs tafels van glas of glas in bijzondere vormen is mogelijk bij de Berkelse Glashandel.

BGH zorgt voor de juiste afwerking van uw interieurglas

Glas is een prachtig materiaal om mee te werken. De Berkelse Glashandel biedt veel mogelijkheden om uw interieurglas af te werken naar uw smaak. We kunnen teksten of logo's aanbrengen op het glas. Dat kunnen we doen door folies te plakken op het glas, door het interieurglas te schuren of zandstralen of door het glas te etsen. Elke afwerking biedt een eigen effect op het glas. Ook de randen kunnen we op diverse manieren bewerken. BGH kan de glasranden polijsten en slijpen. De Berkelse glashandel kan ook vormen in uw glas slijpen om het interieurglas de eigenheid mee te geven die u zoekt.

Zoekt u glas voor uw interieur? Zoek dan niet langer en kom naar de Berkelse Glashandel. Bel of mail me en vraag om een aantal inspirerende voorbeelden van interieurglas.

Interieurglas van BGH zorgt voor extra licht en ruimte in huis

Interieurglas BGH

Glas voegt ruimte toe aan het interieur.

BGH Interieurglas

Glas in uw interieur is mooi en functioneel.

010 511 08 14