De Berkelse Glashandel is uw specialist als het gaat om kozijnrenovatie of glasrenovatie. Als uw kozijnen slecht zijn of u heeft nog kozijnen voorzien van enkel glas dan heeft u een aantal mogelijkheden. U kunt het enkelglas in de sponning vervangen door isolerend dubbelglas. Er moet dan gewerkt worden met opdeklatten en dat geeft vroeger of later problemen met schade aan schilderwerk en dergelijke.

Welke mogelijkheden heeft u dan nog meer bij glasrenovatie of renovatie van uw kozijn.

BGH ziet drie mogelijkheden. Allereerst kunt u uw bestaande kozijn opknappen, aanpassen en voorzien van HR++ glas. BGH kan uw volledige kozijn vervangen door een nieuw houten kozijn met hoog rendements glas erin. Of u kunt kiezen voor een overstap naar kunststof kozijnen. Berekeningen van Technisch Gebouwbeheer uit 2012 tonen aan dat gerekend met een afschrijvingsperiode van 25 jaar kozijnrenovatie goedkoper is dan vervanging van uw kozijn door nieuwe houten of kunststof kozijnen.

BGH renoveert verder dan glas alleen

U kunt bij BGH ook terecht voor de kromgetrokken houten deur, of het raam dat niet meer goed sluit of het schuifraam dat niet meer of moeilijk open gaat. Ook bijzonder glas in uw woning zoals glas-in-lood of bijzonder glas in uw gevel zoals monumentaal glas kan door de Berkelse Glashandel worden vervangen. Door uw reparatie of renovatie van glas of kozijn in handen te geven van een specialist als BGH verzekert u zichzelf van een soepel proces en een optimaal eindresultaat tegen een goede prijs.

Kozijnrenovatie of glasrenovatie is niet iets om via internet te regelen omdat elke situatie vraagt om een specifieke oplossing. BGH komt vanzelfsprekend eerst langs om te inspecteren wat er precies aan de hand is. Vervolgens biedt de Berkelse Glashandel u oplossing op maat. Bel of mail me gerust voor meer informatie.

Hoe werkt BGH bij kozijnrenovatie?

Elke situatie is anders en elk kozijn is anders. De Berkelse Glashandel werkt samen met specialisten die alle problemen al een keer gezien hebben, alle materialen en oplossingen voor kozijnrenovatie kennen en die de techniek beheersen. Hierdoor krijgt u altijd weer een schitterend kozijn retour dat weer vele jaren mee kan.

Toch is soms vervanging van uw kozijn de enige oplossing. Tegen een scherpe prijs zorgt BGH voor de productie en montage van een compleet nieuw houten kozijn. Daarvoor werkt de Berkelse Glashandel samen met timmerfabrikanten die vrijwel álles op het gebied van kozijnen kunnen maken. Hierdoor kan BGH voor elk probleem met uw kozijn een oplossing bieden.

Kozijnen

010 511 08 14