BGH of Berkelse Glashandel doet zoals de naam het aangeeft in glas en beglazing in de regio Berkel en Rodenrijs of de gemeente lansingerland zoals het officieel heet. Glas, timmerwerk, techniek - het zit in de genen. Mijn over-overgrootvader richtte in 1848 in Berkel en Rodenrijs een schilderbedrijf annex glasbedrijf op. Dit bedrijf bestaat tot op de dag van vandaag nog steeds

BGH, specialist in glas en timmerwerk voor lansingerland

Ook ik ben in Berkel en Rodenrijs geboren en opgegroeid. Ik ben opgeleid in de timmerindustrie. Met de ervaring in glas die ik van huis uit heb meegekregen is BGH de specialist voor lansingerland in beglazing, complete kozijnen en andere combinaties van hout en glas én schilderwerk. Een ander specialisme van BGH is monumenten glas. Het beglazen van monumentale panden vraagt specifieke kennis, kennis die de Berkelse Glashandel heeft.

BGH, uw glas adviseur in Berkel en Rodenrijs

BGH biedt de regio lansingerland een specialist in glas, timmerwerk en schilderwerk voor nieuwbouw, vervanging, renovatie of restauratie. De Berkelse Glashandel kan alle soorten glas leveren, ook alle soorten kozijnen. Voor het restaureren of renoveren van historische panden biedt BGH speciale houten schuiframen die in bestaande kozijnen kunnen worden gebruikt. Ook voor een goed en onafhankelijk advies over al uw vragen over glas of beglazing kunt u bij BGH terecht. Dus aarzel niet als u in lansingerland woont en glas of kozijnen nodig heeft. Ik bekend met de wijken en woningen in Berkel en Rodenrijs en weet welk glas of beglazingsproduct u nodig heeft.

Bel of mail BGH voor een passende offerte.

Berkelse wortels

Glas, timmerwerkzaamheden en techniek – ze zitten me in de genen. Mijn over-overgrootvader richtte in 1848 in Berkel en Rodenrijs een schilder- en glasbedrijf op. Dit bedrijf bestaat tot op de dag van vandaag nog steeds. Mijn vader begon als timmerman met diezelfde Berkelse wortels. Zelf ben ik ook in het dorp geboren en getogen. Natuurlijk heb ik van mijn opa en vader de nodige kennis en ervaring meegekregen. Met mijn opleiding in de timmerindustrie heb ik voor mezelf de cirkel rond gemaakt en kan ik uit de voeten met beglazing, complete kozijnen, andere combinaties van hout en glas én schilderwerk. Ik houd me al jarenlang bezig met de beglazing van monumentale panden in heel Nederland via mijn andere bedrijf Allwin b.v., bijvoorbeeld van die typische houten schuiframen. De Berkelse Glashandel is een logisch vervolg; ik kan mijn expertise nu op lokaal niveau kwijt en bied een goede aanvulling op de bestaande bedrijvigheid in de regio Lansingerland.

BGH Berkel

010 511 08 14