Monumenten glas, monumentaal glas of historisch glas is glas met het comfort en isolatiewaarde van vandaag en de uitstraling van vroeger. Als u een oud gebouw wilt renoveren of restaureren dan wilt u zo veel mogelijk het karakter bewaren. Ook voor de vensters. Monumenten glas van BGH doet precies dat. Gecombineerd met de jarenlange ervaring en expertise van BGH heeft u met ons monumenten glas altijd de beste renovatie of restauratie oplossing.

Monumenten glas: historisch glas met moderne isolatie

Monumenten glas wordt door BGH ook geleverd als enkelglas met en een HR coating. De isolatiewaarde van dit monumenten glas komt vrijwel overeen met die van dun isolatieglas. Dit unieke monumenten glas maakt vele oplossingen voor restauratie en renovatie van vensters mogelijk zonder dat bredere sponningen noodzakelijk zijn. Met dit gecoate monumentenglas kan een breed pakket aan glassamenstellingen worden gecreëerd; hierbij moet men bijvoorbeeld denken aan 4 mm enkel, 8 mm gelamineerd, dun isolatieglas. Met monumenten glas van BGH is een verbetering van isolatiewaarden van vensters mogelijk met 30 procent.

Monumenten glas: modern glas met een historische uitstraling

Monumenten glas van BGH heeft een gewelfde structuur. Door dit onregelmatige oppervlak van de ramen heeft dit monumenten glas een historische uitstraling. De detaillering van dit glas van BGH zorgt ervoor dat ondanks uw restauratie of renovatie het historische karakter van uw gebouw gehandhaafd blijft. Monumenten glas van BGH is modern maar toch historischMonumentaal glas? BGH heeft jarenlange ervaring.

De berkelse Glashandel kan bogen op een rijke schat aan ervaringen in renovatie en restauratie van historisch glas en kozijnen. Voor ieder project heeft BGH een creatieve en innovatieve oplossing in huis. In overleg met u worden de wensen en mogelijkheden exact in kaart gebracht inclusief een transparante en scherpe offerte. De Berkelse Glashandel verzorgt vervolgens het gehele traject: van vervanging en montage van het glas of raamsysteem tot de afwerking.

Uitstraling van vroeger met comfort van vandaag

 

Neem contact op met BGH als u een monster van ons monumenten glas wilt zien.
U kunt ons ook bellen. Vraag naar Eugène.

Glassique: uniek, klassiek monumenten glas

010 511 08 14