Met enige regelmaat heeft de Berkelse Glashandel nieuws dat interessant is vooriedereen die glas nodig heeft, zich orienteert op isolerend glas, speciaal glas, monumentaal glas, interieurglas, glasrenovatie of kozijnrenovatie.

Dat kan een niews over een nieuwe glassoort of afwerkingsmethode van glas zijn die BGH in haar producten- en dienstenpakket heeft. Maar het kan ook een nieuwe of gewijzigde subsidieregeling zijn die de keuze voor een nieuw schuifraam, een nieuw kozijn of de volledige renovatie van uw gevelbeeld ineens veel aantrekkelijker maakt. Dat nieuws leest u hier. Kom met regelmaat terug op deze pagina om op de hoogte te blijven van de Berkelse Glashandel en de nieuwe wetenswaardigheden op glasgebied.

zomer vakantie

ivm met de zomervakantie zijn wij van 29 juli tot 16 augustus gesloten.  u kan natuurlijk uw orders altijd mailen, maar deze zullen pas na 16 augustus worden verwerkt.

indien u zelf ook nog met vakantie gaat, wensen wij u een goede vakantie toe,

9% BTW tarief op arbeid

in 2018 is de 9% BTW regeling op de arbeid in de bouwsector grotendeels vervallen.  wij hanteren echter nog steeds voor het plaatsen van HR(++) isolatieglas dit verlaagde BTW-tarief. op het materiaal en overige werkzaamheden wordt echter wel 21% BTW berekend.

010 511 08 14